Beställning av lektörsläsning

En lektörsläsning via JW förlag innebär att en professionell lektör läser ditt färdiga bokmanus och ger respons på styrkor och eventuella svagheter i ett utlåtande. Antingen gör lektören kommentarer löpande direkt i manusets marginaler alternativt lyfts konkreta exempel ut ur texten för att kommenteras i själva utlåtandet.

I tjänsten ingår även att lektören ger råd kring hur du kan vässa innehållet eller pekar på vad som behöver utvecklas om manuset inte bedöms vara färdigt för nästa steg i en bokutgivning. Hur omfattande ett utlåtande blir beror på hur långt ditt bokmanus är och hur mycket som lektören ser behov av att kommentera.
I genomsnitt är utlåtandet på ca 7-12 sidor om ditt manus omfattar 250-300 sidor.

Pris inkl. moms 25%:

→ 20 000 ord = 5,800 kr

→ 70 000 ord = 6,800 kr

→ 100 000 ord = 8,900 kr

ord därutöver: 0,10 kr/ord  (pris inkl. moms)

Skicka in ditt bokmanus och lämna dina uppgifter i kontaktformuläret nedan för beställning av lektörsläsning. I ”följebrev” kan du kortfattat beskriva aktuell genre eller vad manuset handlar om för att vi ska kunna matcha ditt bokmanus med rätt lektör. Du får inom kort en faktura skickad till din mejladress. Först när vi registrerat betalning av fakturan kan lektören påbörja sitt arbete.

Normalt får du utlåtandet inom två-fyra veckor, beroende på lektörens aktuella arbetsbelastning.

När fakturan är betald och lektören kontaktats kan du inte ångra ditt köp.
Har du frågor kring tjänsten lektörsläsning är du välkommen att kontakta oss:
hej@jwforlag.se

JW förlag anlitar professionella lektörer som har adekvat utbildning och erfarenhet.

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med lektörens arbete kontaktar du förlaget för diskussion. I första hand erbjuds du komplettering av aktuell lektör.