Nyheter & Aktuellt

Välkommen till sidan där vi uppdaterar nyheter och delar med oss av aktuella händelser på förlaget.

Tvillingblod

Tvillingblod – mörka hemligheter och starka relationsband

Under Benjamins semester i Thailand dyker tvillingbrodern Fabian spontant upp och kräver att få tillbaka sin son – det barn som han låtit Benjamin ta hand om och uppfostra från att han var baby. Ett blint raseri och en beslutsamhet väcks hos Benjamin för han vet vem Fabian är och vilka faror det skulle innebära för sonen. Han får oväntat stöd från en ny bekantskap och kanske vore det bäst för alla om hans tvillingbror inte fanns längre?

Läs mer här
Boknyhet Kaos kamp lev!

Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara

För Malin Ackermann blir tiden av behandling mot cancern en kamp för livet på fler än ett sätt. En kamp för att även komma ur inlärda mönster uppstår. Livsmönster som hon inte längre vill följa. Vi får följa Malins väg genom kaos och kamp mot något som hennes förebild Sara Lidman nog skulle ha kallat ett alldeles eget LEV!

Läs mer här
förlagsredaktörer - JW förlag och utbildning

Utbildade förlagsredaktörer

Den 15 mars 2022 tog de tio deltagarna i första omgången av JW förlag & utbildnings yrkesutbildning examen och kan nu titulera sig som utbildade förlagsredaktörer. De flesta kommer att starta upp en frilansverksamhet och erbjuda tjänster som lektör och

Läs mer här
Handbok i ångesthantering

Handbok i ångesthantering

Den nya boken Hej, får jag störa din ångest? – handbok i ångesthantering släpps den 25 november 2021 av JW förlag. Författaren Linda Zetterström är specialistsjuksköterska inom psykiatrin i Helsingborg och arbetar främst med hembesök. I boken vill hon ge handfasta tips på vad hennes patienter kan göra för att lindra sin ångest.

Läs mer här
Ett schysst bokförlag

Välkommen till ett schysst litet bokförlag!

JW förlag är ett litet bokförlag som vänder sig till bokälskare i alla åldrar, författare och kreativa företagare som vill ge ut böcker om sin expertis. Som nystartat förlag vill vi gärna berätta lite mer om oss, vår vision och varför vi satsar på att vara ett schysst bokförlag.

Läs mer här