Om oss

JW förlag och utbildning är ett bokförlag och utbildningsföretag som drivs av redaktör och förläggare Jenny Westerlund.

Förlaget siktar på en begränsad men bred bokutgivning där varje utgivning anpassas utifrån målgrupp, syfte och hållbarhet. Vi satsar på böcker som är spännande och engagerande oavsett genre och format. Våra böcker ska väcka läslust och antingen underhålla eller erbjuda nya insikter och inspiration.

Vidare erbjuder vi utbildningar i kreativt skrivande, manus- och författarutveckling samt yrkesutbildning inom förlagskunskap. Utbildningarna hålls främst online.

Med visionen att vara det bästa alternativet till de stora förlagen står JW förlag och utbildning för att ge förlagets författare inflytande i utgivningen och erbjuda schyssta förlagsavtal. Vi har ett nära samarbete med författaren och strävar efter att uppnå goda, långvariga relationer där författaren vill stanna kvar och fortsatt ge ut sina böcker i samarbete med förlaget.

Som en del av JW förlag och utbildning ingår även Skrivfokus som erbjuder
skrivartjänster (lektörstjänst, redaktörstjänst samt korrektur) och skrivcoachning till etablerade och blivande författare.

Jenny Westerlund

Redaktör & Förläggare

Telefon: 070–233 10 82

Har du ett manus som skulle passa in i förlagets utgivning? Här hittar du instruktionerna om hur du skickar in ditt manus

JW förlag och utbildning samarbetar med professionella frilansande lektörer, redaktörer, korrekturläsare och skrivkursledare. Om du vill ingå i detta team och har adekvat utbildning samt erfarenhet är du välkommen att höra av dig till: hej@jwforlag.se