Välkommen till vår onlinebutik!

Böcker för alla!

Här nedan kan du beställa förlagets böcker till ett bra pris. Du hittar även våra populära presentkort som du kan ge bort till våra kurser. 

Våra böcker

Handbok i ångesthantering

Hej, får jag störa din ångest?

Linda Zetterströms första bok finns nu på lager hos oss. Boken heter: Hej, får jag störa din ångest? – handbok för ångesthantering

Beställ via formuläret längre ner på sidan.
Förlagets kampanjpris: 199:- + frakt (49:-)

Överraska med ett presentkort

Vi har olika presentkort som du kan köpa till den som vill gå någon av våra kurser. Beställ presentkortet i formuläret nedan. Du få fakturan på e-post och när det är betalat får du presentkortet skickat till samma e-post.

Nedan ser du våra aktuella kurser och priser (inkl. moms):

presentkort
Skriv din bok – självstudiekurs

Kurs som steg för steg tar dig genom hela processen att skriva en bok – från idé till att få till ett helt bokmanus med scener som fängslar dina läsare. Skriv din bok under kursens gång. Bygg upp en fungerande story och hitta din språkstil!

Pris: 2.200:-

 

Skriv din bok – med textrespons

Samma grundmaterial som i självstudiekursen men med inlämningsuppgifter. Du skickar in uppgifter och textinlämningar och får personlig respons av kursledaren som är utbildad lektör, lärare och verksam som redaktör och skrivcoach.

Pris: 4.800:-

presentkort
presentkort
Kom i mål med din bok – 10 veckors manusutveckling

10 veckors manusutveckling med lektörsläsning och skrivcoachning. För dig som har kommit en bit på vägen i ditt skrivande och nu vill komma i mål med din bok! Lektioner, textrespons och individuell skrivcoachning.

Pris: 5.800:-

Skriv din kunskap – självstudiekurs

Kursen för dig som vill skriva en fackbok, handbok eller kanske en reportagebok. Utveckla din idé och skriv en faktabok som tilltalar din målgrupp.

Pris: 2.800:-

presentkort
presentkort
Skriv din kunskap – med textrespons

Kursen för dig som vill skriva en fackbok, handbok eller kanske en reportagebok. Utveckla din idé och skriv en faktabok som tilltalar din målgrupp. Du får respons på uppgifter och utvalda texter av kursledarna som är erfarna redaktörer.

Pris: 4.800:-

Kreativt skrivfokus – 6 månaders medlemskap

Satsa på ditt skrivande – delta i Skrivfokus nya medlemstjänst: Kreativt skrivfokus. Digitala workshops varannan vecka och resursbank med nedladdningsbart material för ditt skrivande. Dessutom: medlemserbjudanden och rabatt på skrivartjänster.

Pris: 1.440:-

presentkort

Beställ dina böcker eller presentkort här!

När du beställer så får du först skickat en faktura till din e-post.
När den är betalad skickas beställd bok med post och presentkort skickas digitalt – till den e-post som du anger.

Fyll i din beställning och ange din fakturaadress nedan.

Välkommen med din beställning!