Böcker & Författare

Aktuella böcker, kommande titlar och dess författare.

Här hittar du förlagets aktuella och kommande böcker. Längre ner på sidan hittar du alla våra författare och kan läsa mer om dem och ladda hem pressbilder.

Hej, får jag störa din ångest? - handbok i ångesthanetring

Hej, får jag störa din ångest? – handbok för ångesthantering

Författare: Linda Zetterström

Hej, får jag störa din ångest? Ångesten hatar att bli störd, för den vill vinna ditt inre krig. Men varför låta fienden vinna? Jag vill störa, avbryta och vara den där jobbiga jäkeln som inte ger sig. Jag vill hjälpa dig framåt.

Linda Zetterström är verksam som specialistsjuksköterska inom psykiatrin och har egen erfarenhet av psykisk ohälsa. På ett personligt och hoppingivande sätt skriver hon för att hjälpa personer med akut eller långvarig ångest att få kraft och börja må bättre.

Handboken vänder sig till den som vill veta mer om ångest och få strategier för ångesthantering samt till den som är närstående till en person som i sin vardag kämpar med ångest, kanske i kombination med annan psykisk ohälsa.

Beställ direkt via förlaget för kampanjpris: 199:- + frakt (49:-)

Kaos, kamp, lev!

Författare: Malin Ackermann

Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara? Tanken biter sig fast den där tisdagen i oktober 2016 när överläkaren beskriver hur cellförändringar i höger bröst utvecklats till cancer. Ett besked som vänder upp och ner på mitt liv och mitt sätt att leva. Det är som om cellförändringen i mig även förändrar mitt sätt att se på livet.

För Malin Ackermann blir tiden av behandling mot cancern en kamp för livet på fler än ett sätt. En kamp för att även komma ur inlärda mönster uppstår. Livsmönster som hon inte längre vill följa. Vi för följa Malins väg genom kaos och kamp mot något som hennes förebild Sara Lidman nog skulle ha kallat ett alldeles eget LEV!  


➤Utkommer: April 2022

kaos, kamp, lev! - Malin Ackermann
Silvergruvans dotter - Caroline Degerfeldt

Silvergruvans dotter

Författare: Caroline Degerfeldt

Femtonåriga ryttaren Justine skadar sig när hon en dag ramlar av sin häst, vilket förstör alla planer och satsningar hon gjort för ridkarriären. I samband med detta börjar märkliga saker att hända. Handlar Justines varsel om att något hemskt är på väg att drabba den gamla gruvstaden Sala? Kan sägnen om gruvfrun vara sann? Vad vill hon i så fall Justine.

Silvergruvans dotter är en övernaturlig spänningsberättelse om levnadskall och vägval; om att förlora sig själv och tro sig hitta ett nytt syfte; en berättelse som också ställer ansvarsfrågan på sin spets, för vem bär egentligen ansvaret vid en stundande katastrof.

➤Utkommer: Mars 2022

Författare

Här kan du läsa mer om våra författare!
Linda Zetterström - Hej, får jag störa din ångest? – handbok för ångesthantering

Linda Zetterström

Linda Zetterström är författaren bakom boken: Hej, får jag störa din ångest? – handbok för ångesthantering

Kaos, kamp, lev! - Malin Ackermann

Malin Ackermann

Malin Ackermann är författaren bakom boken: Kaos, kamp, lev!

Silvergruvans dotter - Caroline Degerfeldt

Caroline Degerfeldt

Caroline Degerfeldt är författaren till boken: Silvergruvans dotter

Kontakta oss!

Lämna ditt namn och din mejladress här nedan och skriv ditt meddelande. Vi återkopplar till dig inom kort.