Känslostorm – att möta döden i sitt arbete
Känslostorm - att möta döden i sitt arbete

Den nya boken Känslostorm – att möta döden i sitt arbete hade release den 12 oktober 2022. Boken vänder sig till den som vill få ett inifrånperspektiv på några av samhällets svåraste yrken.

Författaren Patrik Thunholm är verksam som polis i Stockholm och han har en bakgrund inom ett flertal yrken där han kommit i kontakt med döden på olika sätt.

 

Känslostorm är en erfarenhetsbaserad fackbok om att möta döden i arbetet och vilka känslor det väckt hos människan bakom uniformen. Läsaren bjuds med bakom kulisserna och får känna blodet rusa samtidigt som fakta presenteras. Boken ger bland annat insikt i vad det kan innebära att: förhindra självmord, meddela dödsbud, ingripa vid mord, ta hand om förruttnade kroppar och hantera dödsfall i egen organisation. Boken kan med fördel läsas av blivande poliser, officerare, brandmän, präster, socionomer och vårdpersonal.

”Jag bär på en resväska full av dödsfallsrelaterade erfarenheter som bara måste berättas. Erfarenheter som gjort mig både mognare och klokare med åren. Möten som gjort att jag utvecklats, lärt mig vad känslor är och gett mig perspektiv på såväl liv som död. De här erfarenheterna och den känslomässiga utvecklingen vill jag dela med mig av.”

Patrik Thunholm är fil. mag. och arbetar idag som polis och reservofficer. Han har en tidigare bakgrund som bl.a. yrkesofficer, polisutbildare, HR-chef i räddningstjänsten och försvarsanalytiker. Döden har funnits närvarande hela hans arbetsliv och i debuten Känslostorm packas ryggsäcken med dödsfallsrelaterade erfarenheter upp.

Känslostorm – finns nu som tryckt bok, ljudbok och e-bok

Du hittar boken Känslostorm – att möta döden i sitt arbete i nätbokhandeln, på bibliotek, i den lokala bokhandeln och på streamingstjänster som exempelvis Storytel och Bookbeat. Du kan även beställa boken direkt via förlaget till kampanjpris. (Klicka på länken längre ned).

Här kan du läsa mer om författaren Patrik Thunholm och boken: Känslostorm – att möta döden i sitt arbete.

 

Köp boken direkt från förlaget till kampanjpris!

Känslostorm – att möta döden i sitt arbete
Märkt på:                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *