Tvillingblod – mörka hemligheter och starka relationsband
Tvillingblod

Författaren Anette Jacobsson debuterar med romanen Tvillingblod som släpps den 12 maj 2022.

Tvillingblod är en roman som handlar om relationer, kärlek, våld, familjeband och fasansfulla hemligheter. En bladvändare som utspelar sig i Stockholm, Thailand och Frankrike.

”Jag har byggt upp berättelsen om Benjamin mer som en händelserik biografi än som en klassisk spänningsroman även om den innehåller flera scener som gör att den fungerar väl inom den senare genren också. Det pågår en kamp mellan det goda och onda men det finns ingen segrare. Samspelet mellan människorna är i fokus. Därför blir innehållet viktigare för mig än att följa den klassiska kurvan och det kan bero på att jag själv gärna fastnar för böcker som byggts upp på ett mer oväntat sätt och där handling och slut inte alltid är självklart”, säger Anette Jacobsson.

Utdrag från bokens baksidestext:

Tvillingbröderna Benjamin och Fabian växte upp i ett lugnt villakvarter i Saltsjöbaden. Men innanför väggarna på det välskötta huset utspelade sig mardrömslika scener och hemligheter som för alltid länkar dem samman.

Som vuxen lever Benjamin ett ordnat familjeliv och försöker ha så lite kontakt som möjligt med sin tvillingbror som är legosoldat i Franska främlingslegionen och oftast ute på slagfältet i något blodigt krig.

Under Benjamins semester i Thailand dyker Fabian spontant upp och kräver att få tillbaka sin son – det barn som han låtit Benjamin ta hand om och uppfostra från att han var baby. Ett blint raseri och en beslutsamhet väcks hos Benjamin för han vet vem Fabian är och vilka faror det skulle innebära för sonen. Han får oväntat stöd från en ny bekantskap och kanske vore det bäst för alla om hans tvillingbror inte fanns längre?

Anette Jacobsson arbetar med texter i sitt yrke som grafisk designer och projektledare. Intresset för det skrivna ordet och litteratur har alltid funnits liksom nyfikenheten på människors relationer och samspel. Precis som huvudpersonen i Tvillingblod är Anette född i Stockholm men har en fot i Frankrike.

 

Tvillingblod – release 12 maj 2022

Tvillingblod  finns  som tryckt bok, ljudbok samt e-bok. Du kan bland annat hitta den i nätbokhandeln, på bibliotek, i den lokala bokhandeln och på streamingstjänster som exempelvis Storytel och Bookbeat. Du kan även beställa boken direkt via förlaget till kampanjpris. (Klicka på länken längre ned).

Här kan du läsa mer om författaren Anette Jacobsson och boken: Tvillingblod.

Köp boken direkt från förlaget till kampanjpris!

Tvillingblod – mörka hemligheter och starka relationsband
Märkt på:                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *