Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara
Boknyhet Kaos kamp lev!

Boken Kaos, kamp, lev! släpps den 20 april 2022 av JW förlag.
Malin Ackermann från Lycksele debuterar som författare med denna titel som handlar om att hitta sin egen väg i livet.
 

”Att skriva blev mitt sätt att hitta tillbaks till mig själv. Det visade sig vara min form av kreativt uttryck som öppnar upp mina sinnen.”

Från bokens baksidestext:
Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara? Tanken biter sig fast den där tisdagen i oktober 2016 när överläkaren beskriver hur cellförändringar i höger bröst utvecklats till cancer. Ett besked som vänder upp och ner på mitt liv och mitt sätt att leva. Det är som om cellförändringen i mig även förändrar mitt sätt att se på livet.

För Malin Ackermann blir tiden av behandling mot cancern en kamp för livet på fler än ett sätt. En kamp för att även komma ur inlärda mönster uppstår. Livsmönster som hon inte längre vill följa. Vi får följa Malins väg genom kaos och kamp mot något som hennes förebild Sara Lidman nog skulle ha kallat ett alldeles eget LEV!

Malin Ackermann (f. 1969) är bosatt i Lycksele. Hon är socionom, skribent och entreprenör som efter en cancerdiagnos bestämt sig för att ta vara på livet och sin lust att skriva. Malin skriver varje dag i allt från krönikor till ledare och ord i en anteckningsbok.

Kaos, kamp, lev – release 20 april 2022

Titeln Kaos, kamp, lev!  finns  som tryckt bok samt e-bok och du kan bland annat hitta den i nätbokhandeln, bibliotek och den lokala bokhandeln. Du kan även beställa boken direkt via förlaget till kampanjpris. (Klicka på länken längre ned)

Här kan du läsa mer om boken och författaren samt ladda ner pressbilder: jwforlag.se/malin ackermann/

Köp boken direkt från förlaget till kampanjpris!

Tänk om jag inte hinner bli den jag vill vara
Märkt på:                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *